Inloopmiddag 1e woensdag van de maand – Kids oogcheck

Wij vinden de ogen van jouw kind belangrijk. Daarom een nieuw initiatief: een inloopmiddag elke 1e woensdag van de maand – Kids oogcheck. Kom tussen 14.00 tot 17.00 uur en ontdek meer over de ogen van jouw kind.

Als je kind eenmaal naar school gaat is er geen reguliere oogcontrole meer. Dát vinden wij bij Zuidweg Oogcontact best gek. Daarom dit initiatief, om heel gemakkelijk bij ons je vragen te stellen en te ontdekken hoe het zit met de ogen van jouw kind.

Blond meisje met kinderbril van Vingino - wij vinden de ogen van jouw kind belangrijk.

Tijdens deze inloopmiddag op de 1e woensdag van de maand kom je zonder afspraak voor een Kids Oogcheck. We vullen samen een op maat gemaakte vragenlijst in en er volgt een korte screening van de ogen. We kijken hoeveel je kind kan zien op afstand, meten de oog-aslengte en maken een foto van het netvlies. Met de juiste basisinformatie krijg je van ons een persoonlijk advies.

Inloopmiddag 1e woensdag van de maand – Kids Oogcheck
Jouw bezoek geeft inzicht of een uitgebreide oogcontrole voor je kind door de orthoptist noodzakelijk is.

Wil je direct een volledig oogonderzoek bij de orthoptist afspreken? Klik hier naar de online agenda of bel ons op 078-6153707.

Bij welke klachten doe je een oogcontrole?
Deze tips lees je in het artikel van het Brillenmeisje.

Stel dat er een bril nodig is, dan helpen we je graag verder. Wij zijn specialist in het vinden van jóuw mooiste bril, dus ook die van jouw kind. Kinderen hebben een geheel eigen smaak en samen gaan we ontdekken welke bril daarbij past. In onze winkel hebben wij kinderbrillen van o.a. de volgende merken: Vingino, Guess, Milo & Me.

Een briladvies verloopt bij ons net iets anders. 
Niet langs eindeloze rekken.
Niet verdwalen tussen de brillen.
Wel relaxed aan de familietafel,
met een lekkere kop koffie of thee.
Of voor de kinderen warme chocomelk of limonade.
Wij maken tijd voor écht (oog)contact.

Vind je het leuk om alvast te zien wie wij zijn? Ontdek dan hier welke kleur ogen wij hebben.