Jóuw mooiste zonnebril

Voor een nieuwe zonnebril ga je naar Zuidweg Oogcontact in Papendrecht. Onze collecties van mooie zonnebrillen zijn het hele jaar up to date, de zon schijnt tenslotte in álle seizoenen. Wij zijn specialist in de zonnebril op sterkte en heb je geen oogcorrectie nodig, dan kan zo’n hippe zonnebril ook zonder sterkte.

Zonnebrillentrends vind je het hele jaar door bij Zuidweg Oogcontact.

Met een nieuwe zonnebril maak je je look helemaal af. Het is leuk om te ontdekken wat past bij jouw gezicht, wat je wilt uitdragen en wat matcht met wie je bent. Vind je het moeilijk om dat te bepalen, dan helpen wij je graag met het vinden van jóuw mooiste zonnebril.

Een goede zonnebril beschermt je ogen en de dunne huid er omheen tegen schadelijk UV licht. Daarnaast neemt een zonnebril ook de ongemakken van fel zonlicht weg. Hierdoor ervaar je het zien als minder vermoeiend.

Jóuw nieuwe zonnebril is niet alleen een eyecatcher, maar beschermt ook tegen UV licht.

Op het blog van Brillenmeisje, het online alter-ego van eigenaresse Diana Zuidweg, vind je nog eens 3 tips bij het vinden van een goede zonnebril, ook schreef zij al eerder over het kiezen van de juiste kleur zonneglazen.

Bij Zuidweg Oogcontact kun je terecht voor mooie zonnebrillen van bekende én onbekende brillenmerken vanaf €125. Vertrouwde stijlen vind je onder andere bij Ray Ban en Serengeti. Wil je juist een meer eigenzinnige look dan sluit dat goed aan bij Anne et Valentin en RES/REI. Mooie zonnebrillen met een heel vriendelijke prijs hebben wij van Inface en WOOW.

Zuidweg Oogcontact voert o.a. de volgende zonnebrillenmerken: Anne et Valentin – WOOW – Ray Ban – Serengeti – Julbo – RES/REI – Inface

Om je te helpen om jóuw mooiste nieuwe zonnebril te vinden werken wij het liefst op afspraak. Dit kan je direct inplannen via onze online agenda of bel ons op 078-6153707. Voor vragen kun je mailen naar info@zuidwegoogcontact.nl.

Voor een nieuwe zonnebril ga je naar Zuidweg Oogcontact in Papendrecht. Wij laten je graag ontdekken welke bril je écht mooi staat. Zien we je gauw?

Naast je zonnebril ook op zoek naar jóuw mooiste ‘gewone’ bril, klik dan hier. Of combineer je zonnebril zonder sterkte met comfortabele contactlenzen.